cell-phone

089 66 77 888

email

info@titiz-bg.com

Фирма "ТИТИЗ БГ" ООД е създадена в гр.Пловдив през 2009 г. с предмет на дейност внос и търговия в границите на България с богата гама перилни и почистващи препарати, козметика, хартия и други стоки с марките:

  • TITIZ - произвеждани от фабриките на Titiz Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Sanayı ve Ticaret LTD.Şti., – Istanbul, Turkiye,  част от турския BİNGÜL HOLDİNG.
  • DP, DEX, DEXCLUSIVE - произвеждани от фабриката на TAT Kimya Sabun ve Gliserin San. Tic. A.Ş. – Gaziantep, Turkiye
  • ELIO - произвеждани от фабриката на MS SABUN VE KİMYA SAN.TİC.LTD.ŞTİ – Istanbul, Turkiye
Продуктите ни се произвеждат в нови модерни фабрики в Турция и се изнасят в над 30 държави в Европа, Азия и Африка. Предназначени са както за домакинствата, така и за професионална употреба в ХОРЕКА сектора. Фирмата ни разполага със складова база в гр.Пловдив и предлага доставки до клиента със собствен транспорт. Освен вече утвърдени наши дистрибутори и клиенти, ние работим за разширяване и разрастване на фирмата, постепенно изграждаме мрежа от дистрибутори в цялата страна. Осигуряваме добра маркетингова стратегия в подкрепа на стоките, организираме промоционални кампании. С коректното си отношение към всеки клиент, добрите условия за печеливш бизнес и високото качество на стоките, фирмата ни е предпочитан партньор.
Последвайте ни във Facebook, Instagram и Twitter